Kamps stuurt Open Brief aan Korpschef Baalman

Vorige week informeerde de Needse klokkenluider Henrie Kamps Justitie minister Yesilgöz in een aangetekend schrijven over de misstanden op en rond het CBR. Over de kwalijke rol van het Openbaar Ministerie en de lokale politie. Vandaag is het een Open Brief aan korpschef Baalman….

“Ik ben blij dat ik van minister Mark Harbers al per aangetekend schrijven bevestigd heb gekregen dat men op de hoogte is van mijn verdenkingen richting CBR en rijschoolbranche-organisaties zoals BOVAG. En dat men ‘kennis heeft genomen’ van het gedrag van CBR directeur Pechtold.” zegt Kamps in een korte reactie.

Ik informeer per aangetekend schrijven Karlijn Baalman, zodat er op een later moment geen onduidelijkheid kan zijn over ‘wie, waarvan op de hoogte was als ik om het leven wordt gebracht. Ik neem, na de aanslag van dinsdag, na de bedreigingen van CBR directeur Pechtold wel serieus… en ondervind als mens en journalist de lichamelijke en mentale gevolgen”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer