Kamps overleeft poging tot doodslag!

Het gonste de hele dag al op en rond het CBR in Enschede. Een enorm incident buiten het gezichtsveld van de Enschedese politie. Een aanval van de Enschedese rijschoolhouder René B. en zijn zoon Tom B. op de Needse klokkenluider. Uit privacy-overwegingen hebben wij gewacht tot er positieve berichten kwamen over de gezondheidssituatie van Kamps. Vanavond om 20.30 kwam er goed bericht van de vaste woordvoerder. Kamps is weer thuis naar ruim vijf uur lang in het Medische Spectrum Twente te zijn behandeld en onderzocht.

“Het wachten was op de hersenscan en verder neurologisch onderzoek. Het was natuurlijk enorm schrikken voor iedereen nadat de eigenaar van de grootste rijschool uit Enschede Henrie ‘uit het iets aanviel’ en hem achterover op de uitrijstrook bij het CBR drukte. Omstanders hebben, van nabij gezien, hoe B. hem totaal onverwacht aanviel.” zegt de woordvoerder.

“Op dit moment wordt onderzocht of dit een poging tot doodslag betreft. Hoewel Kamps slecht aanspreekbaar is heeft hij aangegeven te wachten tot zijn raadsman terug is uit het buitenland.”

“De opnames van het incident zijn werkelijk ongelofelijk. Je hoort, nadat Kamps al een half uur ergens beduusd en mogelijk met herletsel zit, zelfs de zoon van René B. tegen hem zeggen “We procederen je helemaal kapot…wij hebben diepere zakken”

Kamps had gisteren aangekondigd dat er vanaf 1 april tv -opnames gemaakt zouden worden rond de miljoenenzwendel bij het CBR en grote rijopleiders zoals Brünen. En vandaag nog publiceerde Dagblad Tubantia een artikel over de verbanning van Kamps bij het CBR.

“Kennelijk zijn bij René B. en zijn zoon de stoppen doorgeslagen en verklaard dat de bijna dodelijke aanval van vandaag. Ook de rijschool van B. behoort tot de grote rijscholen in Twente waarvan Kamps kan aantonen dat ze weet hadden van de misleiding en oneerlijke handelspraktijken waardoor jongeren voor miljoenen zijn benadeeld. Kamps heeft zelfs mails van Tom B. waarin deze dat bevestigd”

Kamps is, nadat de politie hem bijna een uur lang aan zijn lot had overgelaten, beduusd weggereden en werd onderweg onwel; waarna zijn auto in de sloot belandde. Uiteindelijke was het de GGD die de politie opdroeg Kamps per ambulance naar het MST te brengen.

“Hij weet nu nog niet eens waar zijn lesauto is. Zijn mobieltje, bodycam, rijbewijs, schoenen, broekriem en jas heeft hij niet. De politie liet hem weten dat ze geen ’taxi’ waren vertrokken om zes uur. Uren voor de scan werd gemaakt. Men liet hem in de avondkou op sokken voor het ziekenhuis wachten. Uiteindelijk was het een koerier die zorgde dat Kamps hulp kon inroepen…. “

De leerlingen van de rijschool, waarvan enkelen de komende week examen moesten doen zijn wederom gedupeerd.

“Dat dit alles voortkomt uit de hetze die CBR directeur Pechtold, examenmanager Keijsers en coördinatrice Verheij is voor ons evident. Die hetze lijkt nu aan te zetten tot echte aanslagen op Kamps”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer