TV opnames ‘Wolvenjacht’ beginnen op 1 april bij CBR in Enschede..

Vanaf 1 april zullen er op en rond de CBR locatie Enschede regelmatig camerateams te zien zijn die opnames maken voor de verwachte YouTube hit: “Wolvenjacht”. In “Wolvenjacht” wordt de misleiding en oneerlijke handelspraktijken van het CBR in beeld gebracht door en voor de jongeren…

Slachtoffers van het gecorrumpeerde gedrag van het CBR zullen, na het behalen van het rijbewijs, voor de camera vertellen over hun ervaringen bij mislukte pogingen, maar ook over de lange, oneerlijke route naar het rijbewijs. Over de te hoge kosten die ze moesten maken door misleidingen van het CBR.

“De CBR locatie Enschede staat in de pilot centraal, omdat daar al bijna een half jaar heuse beveiligers staan opgesteld, observatiecamera’s en er heerst een constant gespannen sfeer. Prachtig beeldmateriaal dat aangeeft hoe het CBR zich gedraagt. Met enige regelmaat komt de politie opdraven en zijn er aanhoudingen. Er is zelfs al een ernstig incident geweest.

Verder is er een klokkenluider die in het afgelopen half jaar onwaarschijnlijk veel opnames heeft gemaakt van de gedragingen van het CBR. Werkelijk ontluisterend”

Natuurlijk zullen de opnames veel aandacht trekken, want er staat vast niet iedere week een camera-team te filmen bij een CBR locatie. We gaan de komende weken ook interview-verzoeken doen bij de beide betrokken ministers.

In de afgelopen maanden hebben er een vijftal verborgen camera’s meegedraaid tijdens Praktijkexamens. Het is echt hele vermakelijk jongeren-tv om te horen wat examinatoren zoal vertellen in de examenauto… en het commentaar van de jeugd daarop…”

Een tweetal zendgemachtigden hebben al interesse getoond in de pilot van ‘Wolvenjacht’.

GERELATEERD

BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Tip Uit het land

OMRECHT.nl; nieuw platform!

Vandaag lanceert de Needse journalist Henrie Kamps het initiatief voor een nieuw mediakanaal: OMRECHT.nl; een variant op BOOS. OMRECHT moet in de toekomst, wat de inifitiatiefnemers betreft, uitgroeien tot een platform waarop maatschappelijke misstanden op de kaart worden gezet. “Er worden ‘dossiers’ geopend, afhankelijk van de ‘ervaringen’ van burgers, ondernemers en andere hardwerkende Nederlanders. Die […]

lees meer