Als ik zou roepen ‘Ik knal Pechtold voor zijn harsens’ zou de politie direct in actie komen!

Het zijn duidelijke woorden van een getergd slachtoffer van de manipulaties door Alexander Pechtold. Een van de vele slachtoffers van de jarenlange manipulaties en gecorrumpeerde gedrag van de huidige CBR directeur. Pechtold wordt al jarenlang door de een na de ander beschuldigd van fout en strafbaar gedrag. Zijn voordeel: de rechterlijke macht en/of de politiek is niet bereid of in staat om gedegen onderzoek te doen naar de handel en wandel van Alexander Pechtold.

“Het is een wolf in schaapskleren. We moeten in Nederland maar blij zijn dat hij na het omkoopschandaal en de abortus-perikelen met een van zijn ex-en verdwenen is uit de landelijke politiek. Anders was hij nu misschien wel onze minister-president; dan hadden wij onze eigen Poetin.” zegt een van de slachtoffers van het spoor van vernielingen die de huidige CBR directeur nu al achter zich heeft gelaten….

“Er zouden meer mensen in ons land aan zelfdoding zijn overleden … als aan de gevolgen van Corona. Als je nu al leest hoeveel mensen bezweken zijn onder de druk, de oneigenlijke handelswijze en gevolgen van de Kindertoeslag-affaire. Er zouden als Pechtold, in plaats van Mark Rutte, die belangrijkste positie in ons land zou hebben gekregen zeker (tien)duizenden Nederlanders de hand aan zichzelf hebben geslagen. Dat staat voor mij vast” zegt een ander. Daarmee doelend op suïcidale slachtoffers uit de Kindertoeslagaffaire….

“Pechtold kan kennelijk gerust mensen bellen, intimideren en met de dood bedreigen. Of zich laten omkopen of een weerloze partner aanzetten tot abortus. Hij kan valse aangiftes organiseren van strafbare feiten, zonder gevolgen. Wat ik daarover lees is dat hij daarvoor niet eens op het matje wordt geroepen door het Openbaar Ministerie. Hij kan zelfs de politie oproepen om te helpen bij zijn intimidaties. En als dan aangetoond wordt dat er vals verklaard is dan zwijgt de politie en Justitie.

“Als ik zou roepen ‘Ik knal Pechtold voor zijn harsen’ zou de politie direct in actie komen….” zegt een ander.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer