Kamps: “ook grote Twentse rijscholen raken enorm beschadigd’

Hoewel hij ’s morgens nooit vroeg op is krijgen we deze ochtend toch vroeg contact met de Needse klokkenluider om hem persoonlijk te bevragen. Maar hij heeft weinig tijd en puf om een echt interview te doen.

“Ik slaap sinds de bedreigingen van Alexander Pechtold en de politie-bezoekjes aan de voordeur erg slecht. Dus blijf ik ’s morgens wat langer liggen.

Laat ik duidelijk zijn; wij verzamelen steeds meer belastend (video)materiaal waaruit blijkt dat medewerkers van (grote) rijscholen mee doen aan de valse beeldvorming/hetze die het CBR heeft opgetuigd. Kennelijk zijn zelfs de grote rijscholen niet in staat om zich uit te spreken richting CBR. De angst regeert.

Maar ik merk natuurlijk dat de boosheid op mij steeds ernstigere vormen aanneemt. Het gevaar dreigt en mijn leerlingen hebben er last van. Maar dat zal de Tom Brünens, Louis Ezendam’s en Olav Feijens van de Twentse rijschoolwereld een zorg zijn. “Its all about the money!”.

Maar als straks de complete Twentse rijschoolwereld een week lang op de landelijke televisie kritisch in het nieuws is, zoals Talpa bij The Voice, dan moeten Brookhuis, Brünen, Olav Feijen en Ezendam zich vooral maar eens achter de oren krabben. Ik zal ze niet sparen… de zzp-ers en kleine rijscholen kunnen niet collectief een gesprek aangaan met Pechtold; maar deze groten zeker wel. Maar ze gunnen elkaar niets eens het licht in de ogen… Ik zal ze benoemen en mij uitspreken over hun bewuste medewerking aan de miljoenenzwendel van/via/met het CBR; ze doen bijvoorbeeld bewust mee aan de Tussentijdse Toets truc! (de TTTT; 4xT).

Het interesseert die directies ook helemaal niets dat hun medewerkers werken in een angstcultuur. Uurtjes maken en leerlingen uitpersen is hun enige strategie en bedrijfsopvatting

Maar ik heb gisteren toevallig mijn nieuwe ‘bevoegdheidspas ontvangen en zal in ieder geval tot minimal 15 maart 2027 rijles geven en op en rond het CBR rondwaren om misstanden aan de kaak te stellen. En laten de Twentse rijscholen echt maar van mij aannemen dat ze met het CBR in gesprek moeten om die weer tot de orde te roepen. Mogelijk dat Minister Harbers in de tussentijds een officieel onderzoek instelt….”

[zie ook link onder de afbeelding]

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer